<h2>Αγνά, γνήσια ντόπια Κερκυραϊκά προιόντα.</h2><p>...</p> <h2>Αγνά, γνήσια ντόπια Κερκυραϊκά προιόντα.</h2><p>...</p> <h2>Αγνά, γνήσια ντόπια Κερκυραϊκά προιόντα.</h2><p>...</p> <h2>Αγνά, γνήσια ντόπια Κερκυραϊκά προιόντα.</h2><p>...</p> <h2>Αγνά, γνήσια ντόπια Κερκυραϊκά προιόντα.</h2><p>...</p>
Previous Next
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ

George's Cellar
Παραδοσιακά προϊόντα & Τουριστικά είδη | Κέρκυρα



Προϊόντα της Κέρκυρας

Μπορείτε να αγοράσετε διάφορα είδη ελιάς και ελαιόλαδο στο κελάρι του Γιώργου. Θα μπορούσε να είναι ένα πρόβλημα για να τελειώσει όλο το μπουκάλι πέντε λίτρων σας κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στην Κέρκυρα.
Αυτό δεν είναι το θέμα, όταν πρόκειται για τα εξαιρετικά κρασιά από την ποικιλία του Γιώργου. Κόκκινο, λευκό ή ροζέ, είναι όλα εκεί και ο ξενιστής είναι πάντα σε μια γενναιόδωρη διάθεση. «Δοκιμάστε πρώτα και στη συνέχεια να αποφασίσει», είναι το σύνθημα του. Κανονικά οι τουρίστες δεν μπορείτε να επιλέξετε μόνο ένα και να αποφασίσει να πάρει ένα μπουκάλι από το καθένα. Εμείς απλά το αναφέρω εν παρόδω, να προειδοποιήσετε.
Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στην Κέρκυρα, τι είναι πιο όμορφο από το να απολαύσετε ένα ηλιοβασίλεμα και ένα καλό κόκκινο κρασί; Ή εναλλακτικά, να χαλαρώσετε με ένα ποτήρι παγωμένο λευκό κρασί, ενώ ονειροπόλος ότι η ζωή δεν είναι τόσο κακό;
Αν θέλετε να ξέρετε πώς Γιώργος ετοιμάζει εξαιρετικό κρασί του, μπορείτε. Ανάλογα με την εποχή, υπό την καθοδήγησή του, είναι δυνατόν να πάρετε μια γεύση από το κελάρι του. Εκεί θα εξηγήσει τη διαδικασία που δίνει το κρασί του γεύση.
Θα βρείτε επίσης μια μεγάλη προσφορά από παραδοσιακά ελληνικά αλκοολούχα ποτά σε Γεωργίου, συμπεριλαμβανομένων Τσίπουρο, Ούζο, Μεταξά και Κουμ-κουάτ.